zondag 21 november 2010

En lieve reactie van een nog lievere meid

Hallo Viana,

Ik dacht net toen ik bij prikkie op d'r hyves was ga eens kijken op Viana's Blog. En tot mijn verbazing kwam ik mezelf tegen. Ik heb een reactie geplaatst maar volgens mij is er iets fout gegaan. Vandaar dat ik via de hyves reageer.

Ik heb met tranen in mijn ogen mijn verhaal door jouw geschreven gelezen. Ontroerd door het feit wat mij overkomen is en nog meer ontroerd door het feit dat er mensen om me heen zijn die elk op hun eigen speciale manier met me mee leven.

Soms zijn we niet bewust van het feit hoe mooi het leven is en hoeveel mooie mensen we om ons heen hebben. Jij bent daar zeker een van.

Dit geeft mij kracht om te vechten, voor mijn lieve meisjes, die dit allemaal zeker niet verdiend hebben. Voor alle lieve mensen om mij heen, voor mijn lieve collega's, die eigenlijk geen collega's meer zijn, maar wel altijd zullen blijven. En op de laatste plaats, maar niet de minst belangrijke voor mezelf. Omdat vechten/doorzetten in mijn karakter zit.

Viana, bedankt hiervoor. Wat is het vandaag toch een mooie dag.

Als ik ooit in een rolstoel kom, kom ik zeker naar je toe om mijn stoel te laten pimpen door jouw. Wie weet wordt het wel en hype. Hihihihi.

Je mag mijn reactie op je blog zetten, want jullie hebben mij weer veel kracht gegeven. Ik heb een afspraak met mezelf gemaakt, het mooie van het leven en de humor ga ik niet verliezen.

Carpe diem,

veel liefs, Mhorlin

Dus dames bedankt voor jullie reactie's namens mij maar ook namens Mhorlin....

3 opmerkingen:

  1. Dat is nou zo kostbaar in blogland, het meeleven met elkaar en weten dat je niet alleen staat ... dat kan een enorme steun zijn en je eventjes door de moeilijke momenten heen helpen!
    Lief dat je dit voor Mhorlin hebt gedaan en ik wens haar en haar gezin nogmaals veel kracht en sterkte toe! Een gezellige zondagavond, liefs van Doortje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tja....Zoiets ergs,...maar ook zo iets moois,dat je kracht kunt halen uit medeleven, dat er zo wie zo mensen zijn die meeleven, in een haastige maatschappij waarin heel veel mensen alleen voor zich zelf leven. Maar hier is iemand een hart onder de riem gestoken en dat is in warmte ontvangen....Dat is pas echte warmte.

    lieve groetjes voor allebei

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

soms gaat er iets aan je hart

soms gaat er iets aan je hart
het gaat buiten je om en je kan er niets aan veranderen ... dat doet pijn!

Mijn kleine grote liefde

Mijn kleine grote liefde
mexx loveyou

Een grote liefde van mij !

Een grote liefde van mij !
Balou loveyou tooooo